Which is the best EOS System for me?

Kateri sistem EOS je najprimernejši zame?

Vsak izmenljiv objektiv DSLR v družini EOS ponuja številne funkcije in prednosti, s katerimi boste izboljšali svoje fotografiranje in ustvarjanje filmov.

Filozofija družine EOS

Z družino EOS lahko snemate resnično najboljše fotografije in filme. Vsak sistem ponuja izrazite tehnične in oblikovne razlike; izbirate lahko med modeli DSLR in brezzrcalnimi modeli ter med tipali APS-C ali tipali polne velikosti. Ne glede na to, ali ste začetnik in potrebujete fotoaparat, ki vas bo popeljal na vaše naslednje ustvarjalno potovanje, ali pa ste izkušeni profesionalec, ki išče vsestransko orodje, primerno za vsako situacijo – fotoaparati EOS vam ponujajo popolne poti do čudovite ustvarjalnosti.

Which EOS System Should You Choose?

Kateri sistem EOS je pravi za vas?

Profesionalni fotograf Richard Walch vam predstavi različne sisteme družine EOS in pomaga pri odločitvi, kateri fotoaparat z izmenljivim objektivom je pravi za vas.

Ogled videoposnetka

Majhni, a zmogljivi: družina EOS M

Družina majhnih in lahkih fotoaparatov EOS M ponuja kakovost modelov DSLR in zbirko izmenljivih objektivov EF-M. Ti fotoaparati so odlični za snemanje vsakodnevnih trenutkov z odličnimi ustvarjalnimi načini.

Odkrijte družino

Small but powerful: the EOS M range

Vsestranskost za vse: fotoaparati APS-C EOS DSLR

Fotoaparat APS-C DSLR ponuja tradicionalno fotografsko izkušnjo v večjem ohišju z izmenljivimi objektivi in optičnim iskalom, da si lahko vedno ogledate fotografiran prizor naravnost skozi objektiv.

Spoznajte družino za navdušence

Versatility for all: APS-C EOS DSLRs

Novo obdobje družine EOS: prednost sistema EOS R

Sistem brezzrcalnega fotoaparata polne velikosti je zasnovan na podlagi inovativnega nastavka za objektiv EOS R, ki omogoča višje hitrosti ostrenja, boljšo kakovost slike in svetlejše leče. Lahko ga tudi vgradite v obstoječe sisteme EOS.

Več informacij

A new era of EOS: the EOS R advantage

Edinstvena ustvarjalnost: EOS DSLR polne velikosti

Družino fotoaparatov EOS DSLR odlikujejo tradicionalno in trpežno upravljanje ter optično iskalo za pogled skozi objektiv. Ta Canonova družina vključuje ene najzmogljivejših fotoaparatov za navdušence in profesionalce z naprednim znanjem.

Odkrijte družino

Ultimate creativity: the Full-Frame EOS DSLR

Zbirka objektivov Canon

Zbirka objektivov Canon ponuja široko izbiro in je primerna za uporabo s fotoaparati APS-C in fotoaparati polne velikosti. Od specializiranih fiksnih fotoaparatov do večnamenskih povečav – z njimi lahko raziščete ogromno kreativnih kotov in vidikov.

Objektivi RF serij EF-L EF-S EF-M

Oglejte si vse objektive

The Canon lens range

Kako lahko uporabljate več modelov EOS skupaj

Fotoaparati družine EOS DSLR ter objektivi EF in EF-S so medsebojno združljivi, zato se lahko uporabniki brez skrbi odločijo za nadgradnjo na nov fotoaparat EOS, saj bodo svoje stare objektive še vedno lahko namestili in uporabljali kot doslej.

Združljivost s sistemom objektiva EOS R

Sistem EOS R polne velikosti je poleg svojih objektivov združljiv tudi z objektivi EF in EF-S, če uporabite številne ustrezne nastavke.

  • Fotoaparati EOS R so združljivi z vsemi objektivi RF
  • Fotoaparati EOS R so združljivi z vsemi objektivi EF z vmesnikom
  • Fotoaparati EOS R so združljivi z vsemi objektivi EF-S z vmesnikom

Spoznajte sistem EOS R

EOS R System lens compatibility

Združljivost s fotoaparatom EOS DSLR polne velikosti

Canonovi fotoaparati DSLR polne velikosti so združljivi z objektivi EF polne velikosti. Na voljo so velikosti od izjemno širokega kota do super telephoto velikosti ter optika z nadzorom perspektive z nagibom/premikom in zelo širokih zaslonk.

  • Fotoaparati EOS polne velikosti DSLR so združljivi z vsemi objektivi EF

Spoznajte EOS DSLR

Full-Frame EOS DSLR compatibility

Združljivost s fotoaparatom EOS APS-C

Fotoaparati DSLR, ki so izdelani na podlagi tipala APS-C standardne velikosti, lahko uporabljajo EF-S in optiko EF polne velikosti – kar fotografom ponuja veliko izbiro. Objektivi EF nudijo večje telephoto obrezovanje v primerjavi z istim objektivom v fotoaparatu EOS polne velikosti, zato so še posebej primerni za fotografiranje športa in divjih živali.

  • Fotoaparati EOS APS-C DSLR so združljivi z vsemi objektivi EF
  • Fotoaparati EOS APS-C DSLR so združljivi z vsemi objektivi EF-S

Spoznajte DSLR za začetnike

Spoznajte DSLR za navdušence

EOS APS-C compatibility

Združljivost s fotoaparatom EOS M

Canonovi brezzrcalni fotoaparati APS-C imajo lastno družino kompaktnih in prenosnih objektivov EF-M, združljivi pa so tudi z objektivi EF in EF-S, če uporabite ustrezni nastavek. Fotografi, ki so že investirali v druge elemente sistema EOS, imajo zdaj priložnost, da pridobijo svoj kompaktni brezzrcalni fotoaparat.

  • Brezzrcalni fotoaparati EOS M so združljivi z vsemi objektivi EF-M
  • Brezzrcalni fotoaparati EOS M so združljivi z objektivi EF z vmesnikom
  • Brezzrcalni fotoaparati EOS M so združljivi z objektivi EF-S z vmesnikom

Spoznajte brezzrcalne fotoaparate EOS M

EOS M compatibility

Morda bi vas zanimale tudi